Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Ännu en seger i Champions League

Marcus Nilssons ryska lag Lokomotiv Novosibirsk vann ännu en seger i gruppspelet i Champions League. Men, det tjeckiska laget Ceske Budejovice gick in med en riktig kämpaanda och satte ryssarna på hårt prov.

- Vi var inte riktigt på tårna i matchen, tjeckerna chansade mycket i serven och försatte oss i tunga lägen flera gångar, säger Marcus Nilsson.

Han tycker att matchen, som slutade 3-1 till Novosibirsk, blev onödigt jämn.

- Vi vet att om vi spelar vårt stabila spel så vinner vi. Det är det vi måste tillbaka till för att nå så långt som vi vill.

Vill till Final Four

Novosibirsk kom femma förra säsongens Champions League och missade därmed slutspelet i Final Four. Årets målsättning är att komma dit och stå som segrare. I den ryska ligan har det gått bra för laget så här långt.

Vad säger du om ditt eget spel så här långt i Champions League?

- Matchen i Tjeckien gick bra men de andra är jag inte riktigt nöjd med. Jag kan bättre. Totalt sett har laget blandat å gett en del men även om vi inte har presterat på topp alltid så har vi ändå lyckats vinna så det känns bra.

I den ryska högstaligan går det bra för Novosibirsk. De har bara förlorat en enda match hittills, mot Zenit. Därmed ligger de på en delad första plats.

- Personligen går det bra för mig. Jag ligger bra till i de olika individuella ligorna så jag är nöjd hittills, säger Marcus Nilsson.


Fler nyheter

Publicerad: 2012-11-21

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer