Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Rapporteringen om Grand Prix ökar

De senaste åren har vi sett en klar ökning i antal skrivna artiklar och inslag i etermedier som rapporterar om Grand Prix. I år var SVT Sport på plats och gjorde ett längre inslag för Sportspegeln för första gången på flera år.

Varje år i början av januari avgörs Grand Prix i Duveholmshallen i Katrineholm. Allra mest rapporterar medierna i Katrineholm och övriga Sörmland om evenemanget. 

2013 rapporterades totalt i 168 artiklar och inslag runt om i Sverige om Grand Prix med tillhörande Ungdomens GP och Distriktsslaget. I tabellen nedan är alla artiklar där evenemanget finns omskrivet eller nämnt med. 

År           
Antal publiceringar
2010
82
2011
97
2012
160
2013
168

 - Det är fantastiskt roligt att vi ser att många föreningar gör ett riktigt bra jobb i att ha goda relationer med lokala och regionala medier. Genomslag i media kommer sällan av en slump, det är frukten av ett målinriktat och långsiktigt arbete. Vi är många som samspelar i mediefrågorna, där givetvis spelarna, föreningarna och lagen utgör grundbulten för att skapa goda resultat, säger Annika Collin, pressansvarig på Svensk volleyboll.

Fler nyheter

Publicerad: 2013-01-25

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer