Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Ungdomsledarpris till Gunnar Kärrbrant

Det blev en guldkantad kväll på många sätt i Falkhallen i fredags, då hallen fylldes av storpublik samtidigt som hemmalaget Falkenberg VBK vann elitseriederbyt mot Hylte/Halmstad. Dessutom fick eldsjälen Gunnar Kärrbrant ungdomsledarpris från Rotary.

- Det var grymt häftigt att stå på innerplan med alla lirare man tränat och ta emot priset och alla gamla spelare på läktaren med nästa generationen på armen eller i vagnen, säger Gunnar Kärrbrant.

Gunnar Kärrbrant får 10 000 kronor i pris av Rotaryklubbarna i Falkenberg med motiveringen:

”Pristagaren är sedan 15 år en mycket engagerad ungdomsledare. Han har erfarenhet som både tränare och ledare och avancerade med sina ungdomar genom seriesystemet för att nå elitserien och sedan också Sverigetoppen. Han verkar nu som ungdomsledare där hans ledaregenskaper bildat skola och gjort Falkenberg till en av landets ledande volleybollklubbar. Årets Stellan Bengtsson-stipendie går till Gunnar Kärrbrant.”

"Riktigt härlig kväll"

- Det blev en fantastisk kväll, med nära 1000 personer på läktarna som fick se en bra match med en fin inramning då alla ungdomslagen i setpaus tågade in på plan och utgjorde en fantastisk bakgrund för prisutdelningen, säger klubbchef Ismo Peltoarvo.


Fler nyheter

Publicerad: 2014-02-10

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer