Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Tävlingsbestämmelser 2015/16

Nu har du möjlighet att påverka nästa års tävlingsbestämmelser i volleyboll. Första steget i processen är att erbjuda föreningarna att komma med förslag till förändringar.

Serierna kommer från och med säsongen 2015/16 att återgå till helsäsongserier. Den exakta utformningen konfirmeras när tävlingsbestämmelserna är beslutade. Det förslag som ligger till grund, för att lagen ska veta på ett ungefär var laget ska spela hösten 2015 hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och specifikt för damer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.respektive herrar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Remiss för fyrmanna

Samtidigt med tävlingsbestämmelserna går även reglerna för fyrmanna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ut på remiss och under samma tidplan. Det finns flera förslag till förändringar ute i föreningarna och nu kan din förening bidra aktivt. Observera att den senaste spelformen som gått under beteckningen "U11 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster." nu ska införlivas i fyrmannareglerna.

De gällande tävlingsbestämmelserna (word) hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och på hemsidan här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Tidplan:

1 december     
utskick
20 december  
deadline för att komma in med förslag
29 december  
remissen skickas ut till föreningarna
27 januari         
deadline för att svara på remissen
29 januari         
andra remissvängen går ut till de som lämnat förslag eller svarat på remissen
12 februari       
deadline för att svara på remiss nr två
25 februari       
beslut av förbundsstyrelsen
27 februari       
tävlingsbestämmelserna kommuniceras

 

Förslag skickas till

tl@volleyboll.se

om du vill vara med och påverka enligt ovan tidplan.

Fler nyheter

Publicerad: 2014-12-01

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer