Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Uppsala laddar inför Grand Prix

Uppsala Volley jobbar intensivt med allt som ska fixas inför helgens stora volleybollfest i Fyrishov. Åtta seniorlag, tolv lag till Ungdomens-GP och 14 distriktslag kommer till Uppsala. Alltifrån tävlingen, träningstider, mat och logi ska klaffa för arrangören, som gör debut i Grand Prix-sammanhang.

-Det ska bli så spännande, jag tror att det blir mycket bra. Det kommer bli kul att möta publiken. Så här på upploppet sista veckan känns det bra. På fredag lägger vi mattan i stora hallen här i Fyrishov, säger klubbens projektledare för Grand Prix Lina Sjölin.

Det är en stab i klubben som tillsammans med många funktionärer ska se till att det blir en bra upplevelse för alla deltagare, publik och övriga som är på plats.

- Det är roligt att vi får ha arrangemanget här och det blir ju ett riktigt bra tillfälle för oss i Uppsala Volley att visa upp oss med så många funktionärer, säger hon.

Uppsala Volley är ingen duvunge som arrangörer. De har tidigare arrangerat stora tävlingar som Swedish Beach Tour fem gånger och flera SM- och Cupfinaler i Fyrishov tidigare.

- Nu är det de små detaljerna som återstår, men det allra mesta har fallit på plats. Det är trots allt lite nervöst eftersom det är första gången med just Grand Prix, men det kommer att gå bra, säger Lars Bergman.

Spelschema

Spelschema, tider, resultat och allt annat material inför helgen finns på separat sajt,www.grandprixvolleyboll.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Det är den du ska följa under helgen!

Fler nyheter

Publicerad: 2016-01-04

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer