Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Följ Filippa Hansson på Instagram

Filippa Hansson i Svedala tar över Svensk volleybolls instagramkonto i veckan. Gå in och kolla vad hon delar med sig av.

- Vad ser du fram emot att få dela med dig av på Instagram?

Det finns såklart många saker som jag vill dela med mig av, men det som kanske är viktigast för mig är att visa upp ett alternativ till RIG. Jag kom in på RIG och hade möjligheten att gå där, men valde att tacka nej på grund av olika anledningar. Istället blev valet att bo kvar i Ystad, spela i Svedala och plugga i Malmö, allt för att få den bästa utbildningen och få chansen att spela i ett elitlag. Jag vill alltså visa för de som är lite yngre att man fortfarande kan elitsatsa utan att gå på RIG, om man känner att det inte är någon för sig. Jag spelar nu i ett topplag i Elitserien och är en starter, så det går att lösa! Med detta sagt så vill jag ändå säga att RIG är fantastiskt! Så om man känner för att gå där, ta då såklart chansen och möjligheten! :)

- Vad betyder volleybollen för dig?

Volleyboll betyder mycket för mig. Jag har spelat volleyboll i åtta år och det har alltid varit en stor del av mitt liv och många av mina kompisar idag kommer från volleybollen. Dessutom gör volleybollspelandet att jag bara fokuserar på det, på nuet, och släpper allt annat, och det är på volleybollplanen jag mår som bäst. Så ja, det betyder mycket för mig.  

- Varför är sociala medier ett viktigt verktyg för dig?

Sociala medier är ett viktigt verktyg för många i dagens samhälle, då det är bl.a. där som man socialiserar med sina nära och kära, och samma gäller mig. Mitt lag använder sig av sociala medier för att berätta när träningarna äger rum, var och när vi ska spela match, om vi har någon syssla som måste lösas eller om någon har en fråga till alla i laget. Vi använder oss av Facebook och det fungerar superbra! Samma gäller min klass, där vi använder oss av Facebook som en plattform där vi kan fråga interna frågor, bestämma saker etc. Eftersom sociala medier har blivit en sådan stor del av vårt samhälle, använder nog de flesta sig av sociala medier på någon sätt och vis.

- Hur använder du sociala medier till vardags? Jag har alltid älskat sociala medier och jag har alltid varit väldigt aktiv, men jag har aldrig använt det för att "marknadsföra" mig själv. Jag har bara sett det som en kul grej där jag kan inspireras, uttrycka mig själv och vara social. Mina favoritappar är Instagram och Snapchat. 

- Vad är ditt stora mål med volleybollen? Den frågan har jag fått ett antal gånger och den är alltid lika svår, haha. Mitt mål med volleybollen är att hela tiden utvecklas och bli bättre, och sen vart volleybollen kommer ta mig, det återstå att se. Jag vill bara ha kul och njuta av livet!

Fler nyheter

Publicerad: 2016-01-12

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer