Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Transferfönstret stänger sista januari

Spelare som vill byta förening måste göra det innan januari månads utgång. Det så kallade transferfönstret är öppet till och med den 31 januari. Detta gäller både för nationella och internationella övergångar.

Observera att sista januari i år infaller på en söndag varför all hantering behöver ske fredag 29:e före kl 12 för att övergångarna med säkerhet ska hinna godkännas. Dvs att spelare som är nya i föreningen behöver läggas in i föreningens medlemsregister i Idrottonline under torsdagen. Speciellt viktigt med framförhållning gäller för ITC spelare i Elitserien. Där ska i förekommande fall spelare transporteras genom VIS systemet och eventuellt Migrationsverket varför rådet är att ligga i. Spelare kommer inte att bli spelklar 1 februari eller senare.

 

Allt om övergångar finns  i tävlingsbestämmelserna §28 http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/Omoss/Styrdokument/Tavlingsbestammelservolleyboll2015-2016 Länk till annan webbplats. och regelverket för Elitserien finns att beskåda i Eliteseriemanualen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Hur görs övergångar? Läs mer här Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2016-01-20

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer