Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Denna vecka tar Stina Rix över Instagram

På Instagram fortsätter elitserieprofilerna att visa upp sin vardag och näst på tur är Stina Rix. RIG Falköpings vänsterspiker lovar att visa upp det intensiva livet på volleybollgymnasiet.

Vad ser du fram emot att få dela med dig av på Instagram?

 - Framförallt hur kul det är att gå på volleybollgymnasiet i Falköping! Här kombinerar vi dagligen träning och plugg och bor tillsammans med våra kompisar i lägenheter. Är nu inne på sista året och jag måste säga att dessa tre varit några av de bästa i mitt liv. Visst har det varit lite tufft ibland att hinna med allt man ska när man ”flyttat hemifrån”. Man ska både hinna träna nio träningspass i veckan, tvätta, städa, laga lite mat, plugga och spela minst en match på helgen, men jag har också träffat så många nya vänner, fått gå på en helt nybyggd skola och framförallt utvecklats mycket som volleybollspelare så det väger upp det mesta! Får man chansen att börja tycker jag absolut att man ska ta den!

Vad betyder volleybollen för dig?

 - Volleybollen är en stor del av mitt liv och betyder mycket för mig eftersom jag spelat under större delen av mitt liv. Genom volleybollen har jag träffat några av mina allra bästa vänner och vad som gör det extra roligt är att gå till träningen innebär att jag får göra det som jag tycker är allra roligast, samtidigt som jag får träffa mina vänner och känna gemenskap i laget.

Hur använder du sociala medier till vardags? 

 - Jag använder mig mycket av sociala medier, varje dag genom datorn och internet eller olika appar i mobilen. Det är ett snabbt och enkelt sätt att prata med andra och få tag på information eftersom att de flesta idag använder sig av sociala medier. Till exempel genom olika grupper på Facebook kan både tränare och spelare skriva ut info som rör matcher och träningar, bestämma saker osv. Även inom skolan har Facebook använts på samma sätt för att förmedla info.  

Vad är ditt stora mål med volleybollen?

 - Hmm, jag vet inte riktigt men jag tänker att genom att utvecklas så mycket som möjligt och bli så bra jag kan och försöka hålla mig skadefri, så får vi se vart det bär!

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Här hittar du Svensk volleyboll på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2016-01-27

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer