Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Volleykanalen premiärsänder från U23-SM i Södertälje

I helgen premiärsänder Volleykanalen från U23-SM i Södertälje. Under två dagar avgörs mästerskapet på tre banor i Täljehallen, och Volleykanalen kommer att vara på plats båda dagarna.

- Det här är ju första gången vi sänder från just U23-SM, så det blir intressant att se hur stort intresse det är för tv-sändningarna därifrån. Volleykanalen sände ju från U18-slutspelet i våras, vilket inte heller har gjorts förut, och det fick ganska bra respons, sett till antalet tittare, så förhoppningsvis blir det här något liknande, säger Magnus Gripenhammar, producent på Volleykanalen.

Turneringen spelas ju på tre olika banor, i tre olika delar av arenaområdet. Blir det sändning från alla tre?

- Nej, tyvärr har vi inte utrustning för det i dagsläget. Det här är ju lite av ett test. Allting är ju alltid en ekonomisk fråga, men får vi bra respons på det så vet vi att det lönar sig att investera i mer utrustning inför framtiden. Den här gången kommer vi dock fokusera på den bana som heter Tälje C, och det verkar också som om vi kommer att kunna erbjuda en enklare sändning från Tälje B under finaldagen, vilket känns viktigt i och med att det går en bronsmatch och en final även där, berättar Magnus Gripenhammar.

Sändningen från Tälje C kommer att kosta 49 kr/dag och finns här:

Lördag volleykanalen.se/live/u23dag1c Länk till annan webbplats.

Söndag volleykanalen.se/live/u23dag2c Länk till annan webbplats.

Sändningen från Tälje B på söndagen syns här: volleykanalen.se/live/u23dag2b Länk till annan webbplats. och kostar 29 kr för hela söndagen.

Fler nyheter

Publicerad: 2016-11-24

Senast uppdaterad: 2016-11-25

Visa fler nyheter

Sponsorer