Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Välkommen till Elitserienvolleyboll.se!

Svensk volleyboll kan stolt presentera den splitternya webbplatsen för Elitserien Volleyboll.

- Det känns otroligt kul att kunna erbjuda fans, media och inte minst elitklubbarna en ny, modern plattform för Elitserien. Det här är verkligen ett lyft - såväl utseende- som innehållsmässigt, säger Herman Sewelén, Svensk volleybolls kommunikatör.

Tack vare kommunikationssamarbetet mellan elitklubbarna och Svensk volleyboll kommer elitserienvolleyboll.se vara en levande sajt som ständigt uppdateras med nyheter om Sveriges högsta volleybolliga.
- Den här sajten sticker ut. Här samsas elitklubbarnas dam- och herrlag på samma utrymme - på samma premisser. Svensk volleyboll är jämställd och det syns även på elitserienvolleyboll.se. Det är något vi är stolta över, fortsätter Herman Sewelén.

Sajten kommer med en rad spännande funktioner. Startsidan erbjuder toppnyheter, tabeller, statistik och är samtidigt lekfullt interaktiv. Den som vill grotta ner sig ytterligare i hur det går för ett specifikt lag besöker med fördel fliken Nyheter. Här kan man sortera artiklarna efter eget tycke och smak. Fliken Om Elitserien erbjuder i sin tur en djupdykning i allt ifrån maratontabeller och historik till hur grundserie och slutspel går till väga. För att bekanta dig med sajten föreslår vi att du som läsare klickar dig runt, en flik i taget. Vi tar också tacksamt emot tips, idéer och förbättringsförslag/felrapporter.

Under de närmaste månaderna fortsätter arbetet med sajten. Ytterligare funktioner och sidor tillkommer och presenteras efterhand.

Återigen, välkommen!

www.elitserienvolleyboll.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Foto: Glenn Unger, Falkenbergsbild.se


 

Fler nyheter

Publicerad: 2016-12-16

Senast uppdaterad: 2016-12-16

Visa fler nyheter

Sponsorer