Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Transferfönstret närmar sig stängning

Onsdagen den 31 januari stänger transferfönstret för säsongen 2017/18, både vad gäller nationella och internationella övergångar.

En förening som vill genomföra en övergång och få en spelare spelklar till innevarande säsong (2017/18) måste göra övergången innan transferfönstrets stängning, onsdagen den 31 januari.

Framförhållning behövs vid ITC-övergångar (internationell transfer) i Elitserien. Eftersom spelaren ska transporteras genom VIS-systemet och eventuellt Migrationsverket är rådet att vara ute i mycket god tid.

En förutsättning för att en övergång ska kunna genomföras är också att föreningen registrerat den berörda spelaren i sitt medlemsregister i Idrottonline. Detta gäller både nationella och internationella övergångar.

Övergångsförfrågningar som inkommer efter den 31 januari godkäns ej. Det innebär att berörd spelare inte blir spelklar och således inte får delta i matcher inom ramen för Svensk volleybolls tävlingsverksamhet under innevarande säsong.

LÄS MER
Så genomförs en övergång Öppnas i nytt fönster.
Mer information om transferfönstret finns i Tävlingsbestämmelserna Volleyboll. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2018-01-23

Senast uppdaterad: 2018-01-23

Visa fler nyheter

Sponsorer