Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Marcus Nilsson sluter cirkeln - klar för moderklubben

Sveriges mest väldekorerade volleybollspelare genom tiderna återvänder till Elitserien. Idag, måndag, blev det klart att Marcus Nilsson skriver på för moderklubben Hylte/Halmstad!

Med en knapp vecka kvar till elitseriepremiären presenterar Hylte/Halmstad årets stora transferbomb. Marcus ”Max” Nilsson, 36, är klar för återkomst i sin moderklubb.

– Det känns spännande och jättekul att vara tillbaka! Jag var inte särskild svårövertalad (när klubben ställde frågan), jag har alltid kännt att det vore kul att avsluta karriären här. Alla bitar föll på plats, säger Nilsson till Sveriges Radio direkt efter måndagens presskonferens i Halmstad Arena.

Trots att prisskåpet med allra största sannolikhet är överfullt efter nästan två decennier som minst sagt framgångsrikt utlandsproffs finns det en titel Marcus Nilsson ännu inte lyckats spela hem. Nu är han hemma för att lägga sin stora, hårdslående slägga till vänsterhand på den.
– Vi har fått ihop ett bra lag och jag hoppas att jag kan vara tungan på vågen. Förhoppningsvis kan vi ta hem SM-guldet som jag saknar. Jag är taggad!

På elitserienvolleyboll.se kan du läsa en längre version av artikeln! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2019-09-30

Senast uppdaterad: 2019-09-30

Visa fler nyheter

Sponsorer