Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Final call: Anmäl lag till Veteran-SM 2020

2020 års upplaga av Grand Prix och Veteran-SM är mindre än två veckor bort. För volleybollveteraner som vill testa vingarna tillsammans med vänner och gamla lagkompisar är det hög tid att anmäla sig!

Sedan 2018 är Veteran-SM en självklar del av den väldiga och årligen återkommande turneringshelgen i Uppsala, där deltagande ungdomar, elitspelare och veteraner tillsammans visar att volleyboll är en idrott för hela livet. Mycket tack vare volleybollens äldsta trotjänare har Grand Prix etablerat sig som en av Svensk volleybolls allra största mötesplatser.

Sveriges volleybollveteraner önskas varmt välkomna till 2020 års upplaga av Veteran-SM och Grand Prix, som avgörs i Uppsala 18-19 januari. De som har åldern inne bör samla ihop sina gamla volleybollgäng och anmäla sig. Tanken på att få teama upp med lagkamrater från svunna tider och att tillsammans utmana gamla rivaler borde vara en sporre för många. Det lär bli en härlig återförening och en helg att minnas!

Veteran-SM består av totalt fem tävlingsklasser. 35+ dam och herr, 50+ dam och herr samt nytillskottet 65+ Öppen där damer och herrar spelar tillsammans Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Lag som vill delta bör anmäla sig snarast. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Sista anmälningsdag är nämligen torsdagen den 9 januari, kl. 23:59.

Vi ses i Uppsala!

LÄNKAR
Anmäl lag till Veteran-SM Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM växer med ny tävlingsklass Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Boka GP-boende till rabatterat pris Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Ta tåget till GP - spara både pengar och på miljön! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2020-01-07

Senast uppdaterad: 2020-01-07

Visa fler nyheter

Sponsorer