Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

SM-slutspel: Se helgens fyra åttondelsfinaler med Slutspelspaketet

SM-slutspelet 2020 är igång! Helgen 7-8 mars kan åttondelsfinalspelet avgöras. Samtliga fyra matcher livesänds via elitserienvolleyboll.se. Se matcherna på plats eller med Slutspelspaketet!

Volleyboll upplevs bäst på plats, men är också en enormt bra TV-sport! Därför är det med stor glädje Svenska Volleybollförbundet och Svensk Elitvolleyboll i samarbete med Sportsground kan erbjuda TV-produktioner på elitserienvolleyboll.se under säsongen 2019/20.

Lagom till SM-slutspelet har Sportsground tagit fram Slutspelspaketet som ger köparen chansen att säkra alla kommande slutspelssändningar. Det totala antalet livesändningar som ingår i Slutspelspaketet uppgår till minst 32 och max 68, beroende på hur långa matchserierna blir. Paketet garanterar köparen att se alla avgörande matcher under hela slutspelet och inkluderar alla matcher från finalserierna!

Slutspelspaketet kostar 498 kr och är därmed med ett prisvärt alternativ till pay per view-lösningen där sändningarna kostar 89 kr/st. Totalt värde på paketet uppgår till minst 2 848 kr (32 sändningar) och max 6 052 kr (68 sändningar). För den som vill köpa enskilda matcher för 89 kr/st erbjuder vi givetvis fortsatt också den möjligheten.

Matcher som sänds under SM-slutspelet

- Åttondelsfinalserierna: Match 2-3
- Kvartsfinalserierna: Match 3-5
- Återkvalsserierna: Match 2-3
- Semifinalserierna: Match 2-5
- Finalserierna: Match 1-5
- Totalt 32-68 sändningar

Se helgens avgörande matcher

Helgen 7-8 mars kan samtliga fyra åttondelsfinalserier avgöras. Se dem på plats i hallarna eller följ dem via livesändningarna på elitserienvolleyboll.se med Slutspelspaketet!

Helgens matcher


7 mars | 14:00 – Vingåker vs Södertelge (h) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
7 mars | 18:00 – Svedala vs Lund (d) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
8 mars | 15:00 – Säter vs Lund (h) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
8 mars | 17:00 – Värnamo vs Linköping (d) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Så köper du Slutspelspaketet

Vill du köpa Slutspelspaketet? Då har du två alternativ!

1. Köp Slutspelspaketet och stötta ditt favoritlag!

Du som brinner för ett särskilt elitserielag kan vända dig direkt till den föreningen för att beställa Slutspelspaketet. Utöver att du får tillgång till alla slutspelssändningar stöttar du dessutom din favoritklubb och dess verksamhet. Kontakta din förening för mer information!

2. Köp Slutspelspaketet via elitserienvolleyboll.se! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du köpa Slutspelspaketet direkt här på elitserienvolleyboll.se. När du genomfört köpet får du en värdekod som du kan lösa in för att se samtliga slutspelssändningar. Koden är en värdehandling, spara den på ett säkert sätt.

Köp Slutspelspaketet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och häng med när vi kliver in elitseriesäsongens mest kritiska och dramatiska fas för att kora svenska mästare!

Länk till annan webbplats.


Fler nyheter

Publicerad: 2020-03-05

Senast uppdaterad: 2020-03-05

Visa fler nyheter

Sponsorer