Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Anmäl lag till höstens U23-SM

Helgen 31 oktober - 1 november avgörs 2020 års upplaga av U23-SM i Lund. Anmälningsslussarna är nu öppna och förblir så fram till den 15 oktober.

Volleybollsäsongen är igång på allvar! Ett säkert tecken är att det är dags att skriva in U23-SM i tävlingskalendern.

Efter dialog med kommun och lokal polismyndighet har arrangören fått klartecken att arrangera mästerskapet. För att turneringen ska kunna genomföras krävs att alla deltagare tar ansvar, såväl för sig själva som för varandra, och följer både myndigheternas rekommendationer och det medicinska protokoll som arrangören och Volleybollförbundet gemensamt kommer ta fram.

"Kul och viktigt!"

31 oktober - 1 november korar vi 2020 års U23-mästare. Där och då står Lunds VK arrangör för det prestigefulla mästerskapet för tredje året i följd.

- Det känns kul och viktigt att vi kan ge spelarna möjlighet att göra upp om mästartitlarna även under rådande omständigheter. Årets upplaga kommer självklart bli annorlunda och behöva anpassas på olika sätt, men vi ska göra vårt bästa för att alla ska känna den där speciella SM-känslan som brukar omge mästerskapet, säger Stefan Sjöström, klubbchef i Lunds VK.

Riskfri anmälan

U23-SM är en relativt ny turnering som såg dagens ljus så sent som 2015. Utöver självklarheterna, att det är kul att spela volleyboll och att svenska U23-mästare koras, är syftet att erbjuda rörelsens unga vuxna spelare ett mästerskap där de kan visa upp sig och mäta sig med jämnåriga. I förlängningen är förhoppningen att turneringen ska bidra till att spelarna lirar volleyboll längre upp i åldrarna.

- För spelare som blivit för gamla för USM och JSM, men som fortsatt suktar efter att spela ett svenskt mästerskap, erbjuder U23-SM just den möjligheten. Alla föreningar - oavsett om man har ett elit-, division 3- eller amatörlag - kan anmäla sig för spel, säger Stefan Sjöström.

Anmäl ditt lag till mästerskapet via den här länken! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Sista anmälningsdag är torsdagen den 15 oktober, kl. 23.59. Att anmäla lag är ekonomiskt riskfritt. Om tävlingen i ett senare skede ställs in till följd av ett förändrat samhällsläge faktureras ej anmälda lag.

U23-SM 2020
Datum: 31 okt - 1 november
Plats: Lund
Regerande mästare: Örebro Volley (dam) & Falkenbergs VBK (herr)
Länk till anmälan och cupsajt med mer information! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2020-09-17

Senast uppdaterad: 2020-09-17

Visa fler nyheter

Sponsorer