Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Tävlingsbestämmelser för volleybollsäsongen 2023/24 på remiss

Den årliga översynen av Svenska Volleybollförbundets tävlingsbestämmelser för volleyboll är igång. Du och din förening har möjlighet att påverka när de nya bestämmelserna nu går ut på en första remissrunda till rörelsen!

Tävlingsbestämmelserna revideras varje år och nu är det alltså dags igen. Medlemsföreningarna välkomnas att engagera sig i arbetsprocessen.

Volleybollens tävlingsbestämmelser för 2023/2024 (1 juli 2023 - 30 juni 2024) bearbetas via två remissomgångar där rörelsen har möjlighet att tycka till och påverka.

Till och med söndagen den 23 oktober hade föreningar möjlighet att inkomma med förändringsförslag till Tävlingsledningen (tl@volleyboll.se). TL har nu sammanställt de inkomna förslagen och skickar härmed ut det hela på en första remissrunda till medlemsföreningarna.

Förändringsförslag

Tävlingsledningens förändringsförslag finns inskrivna i det här dokumentet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Nya adderingar och beskrivningar är understrukna, medan gamla är överstrukna. Inkomna föreningslag finns publicerade på denna sida Länk till annan webbplats., för att hålla processen så transparent som möjligt.

Remissomgång 1

När remissen nu går ut ligger bollen återigen hos medlemsföreningarna, som fram till den 17 november kan vara med och tycka till om de föreslagna förändringarna.

Yttranden som inkommer publiceras på den här sidan Länk till annan webbplats., i strävan efter största möjliga transparens.

Tidplan

- 23 oktober: Deadline för förändringsförslag från rörelse till Tävlingsledning.
- 27 oktober: Remissomgång 1 går ut till rörelsen.
- 17 november Deadline för remissvar till Tävlingsledningen.
- 22 november Remissomgång 2 går ut till rörelsen.
- 4 december: Deadline för remissvar till Tävlingsledningen.
- Beslut om volleybollens tävlingsbestämmelser för 2023/24 fattas av styrelsen och publiceras senast 31 december.

Här kan du läsa nuvarande tävlingsbestämmelser för volleyboll Länk till annan webbplats.


Nya tävlingsbestämmelser för volleyboll - remiss 1 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2022-10-27

Senast uppdaterad: 2022-10-27

Visa fler nyheter

Sponsorer