Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

DC: Kassaskåpssäkert mot HH B

RIG B rycker i tabelltoppen efter sin seger mot HH B. Då övriga resultat för topplagen gick RIG i händerna har man nu två poäng till godo till jagande Göteborg med 2 matcher kvar att spela i division 1 södra damer.

RIG B-Hylte Halmstad B 3-0 (25-15,25-18,25-10)

RIG visar direkt i första set att man är på för dagen. Bra kommunikation och rejäla handlingar skapar lugn på hemmasidan. Man börjar så sakta få koll på vad motståndaren gör på sin sida och när det egna anfallsspelet fungerar helt okej drar man stadigt ifrån och är aldrig hotade under setet.

Set två fortsätter på samma sätt. Gästerna är pressade. Misstagen är fler från Hyltesidan och när nu RIG skalar ner sina gör detta att man till slut efter en svajig förstahalva kniper setet.

I set tre har RIG fått stopp helt på HH:s anfallsspel. Man servar bort motståndarna från nät och block-försvar tar hand om resten. Setet stort till RIG.

Tre härliga poäng till RIG:tjejerna efter en väl genomförd match. Man visar upp en bra inställning vilket gör att man är noga med de moment som är viktiga för laget. Tufft servande och bra block-försvar la grunden till dagens seger.

Extra plus till ett mycket stabilt hemmalag går till Catarina och Karin.

Poäng RIG:

Karin Eldh, 12p

Wilma Calmfors, 6p

Matilda Fransson, 6p

Fanny Skogsfors, 5p

Julia Svensson, 5p

Sandra Abrahamsson, 3p

Malin Larsson, 3p

Lina Nilsson, 2p

Kajsa Österman, 1p

Nike Fjätström, 1p

Catarina Cooper, libero

 

Fler nyheter

Visa fler nyheter

Sponsorer