Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

HB: Tunt och tungt i Uppsala

Med en något desarmerad trupp på 7 tappra spelare åkte vi tidigt på lördagsmorgonen upp till Uppsala för att spela en av säsongens sista matcher.

Uppsala - RIG  3-0 (25-21, 25-20, 25-21)

Killarna ställde upp med en ny konstellation då vi saknade passare och en center. Jag tog dock risken med att spela Viktor (ont i axeln) som libero istället för center så att alla killarna fick så mycket speltid som möjligt. Uppsala spelade säkert och gjorde få egna misstag medan vi å andra sidan gjorde det motsatta och hade under första set 18 egna misstag. Trots det så gör vi många bra saker emellanåt men det är just bara emellanåt som det blir av. Uppsala vinner första set med 25-21.

Matchen fortsätter i samma stil där killarna känns lite ofokuserade eller spända och detta resulterar i många egna misstag. Ibland så blixtrar det till och vi gör ett par riktigt bra bollar. Det är då det syns att vi har en mycket högre nivå i oss. Vi lyckas bara inte få ut det till fullo i denna match. Uppsala plockar hem vinsten efter tre set med setsiffrorna 25-21, 25-20, 25-21.

Alfred och Gustav turades om att spela som center i matchen, båda två gör det bra och sliter hårt på många bollar i både bakplan som fram på nät. Martin, som också gick center gjorde ett bra jobb fram på nät med ett par riktigt fina block.


Dagens trupp bestod utav:

Leon (vänstespiker) 14 poäng
Alfred (center/vänster) 13 poäng
Gustav (vänster/center) 6 poäng
Martin (center) 2 poäng
Hannes (passare)
Jonathan (höger)
Viktor (Libero)

Fler nyheter

Visa fler nyheter

Sponsorer