Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Flyttplan för volleybollboendet 2017

I samband med skolavslutningen sker utflyttning av de elever som tar studenten och eventuell omflyttning av övriga elever enligt bestämd boplan.

ÅK 3

Utflyttning av treorna ska vara avklarad senast mån 12 juni kl 12.00. Personal kommer att finnas tillhands under dagen, önskas utflytt vid en annan tidpunkt kontaktas Sten-Ove för att avtala tid.

Att tänka på innan utflyttning:

  • Töm källare/vindsförråd och cykelförråd på dina saker

  • Följ städpunkterna i städdokumentet som delas ut till samtliga elever i åk 3 för att undvika ombesiktning av lägenheten och onödiga kostnader.

  • Se till att samtliga nycklar återlämnas

  • containrar för att slänga möbler, cyklar och annat kommer att stå uppställda på gräsmattan bakom 21:an

OBS!!! Alla lägenheter/rum ska besiktigas innan hemfärd.

 

ÅK 1-2

För elever i åk 1 & 2 sker omflyttningen 12-16 juni enligt uppgjort schema. Personal kommer att finnas till hands för de som vill ha hjälp med flytten.

För de elever som har omflytt ska rum/lägenhet städas som om det vore slutstädning, rum/lägenhet skall besiktigas innan omflytt. Nycklar/passerkort ska lämnas in och nya ska kvitteras ut. Innan hemresa och sommarledighet ska nycklar lämnas in i påskrivet kuvert till Sten-Ove, senast fredag 16 juni kl 15.00.

Innan hemfärd städas rum och lägenhet, sopor slängs, kyl o frys töms ev frostas av och stängs av under sommaren.

Tvättstuga

Gå igenom tvättstugan och ta hand om all tvätt som tillhör dig. Alla kläder som finns kvar i tvättstugan efter skolavslutning kommer att tas bort.

Cyklar

Inför sommarledigheten ska alla cyklar märkas upp med namn. Alla cyklar som inte är märkta kommer att forslas bort för att bereda plats för dom cyklar som verkligen används.

Sortera rätt

För att underlätta städning och bortforsling av gamla möbler och dyl kommer olika kärl att placeras ut. Det kommer att finnas plats för elektronik, metall och för brännbart material. Kärlen kommer att placeras på baksidan av 21D. I övrigt används dom sorteringsrum som tillhör fastigheten.

Inflyttning

Inflyttning i elevboendet sker helgen 19-20 aug. Utlämning av nycklar sker i bovärdsrummet i 21D

 

Mvh

Sten-Ove

Fler nyheter

Visa fler nyheter

Sponsorer