Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Flyttplan elevboendet 2019

Det har blivit dags för några elever att lämna RIG och i höst flyttar ett nytt gäng in. Här finns information för alla, såväl befintliga som nya elever om flytten och nyckelinlämning/-hämtning 2019.

I samband med skolavslutningen sker utflyttning av de elever som tar studenten.

 

ÅK 3

Utflyttning av treorna ska vara avklarad senast mån 17 juni kl 15.00. Personal kommer att finnas tillhands under dagen, önskas utflytt vid en annan tidpunkt kontaktas Sten-Ove för att avtala tid.

 

Att tänka på innan besiktning:

  • Töm källare/vindsförråd och cykelförråd på dina saker

  • Följ städpunkterna i städdokumentet för att undvika ombesiktning av lägenheten och onödiga kostnader.

  • Se till att samtliga nycklar återlämnas

     

OBS!!! Alla lägenheter ska besiktigas innan hemfärd.

 

 

ÅK 1-2

Inför läsåret 19/20 kommer viss omflyttning att ske, detta sker löpande och skall vara klart till skolavslutningen 13/6. Vid omflytt gäller även städning av det rum och lägenhet man lämnar.

 

Innan hemresa och sommarledighet ska nycklar lämnas in i påskrivet kuvert till Sten-Ove, senast fredag 14 juni kl 15.00. Alternativt kan nycklar läggas i varje elevs respektive postfack. Elever som deltar i läger lämnar sina nycklar namnade i sitt postfack.

 

 

Tvättstuga

Gå igenom tvättstugan och ta hand om all tvätt som tillhör dig. Alla kläder som finns kvar i tvättstugan efter skolavslutning kommer att tas bort.

 

Cyklar

Inför sommarledigheten ska alla cyklar märkas upp med namn. Alla cyklar som inte är märkta kommer att forslas bort för att bereda plats för dom cyklar som verkligen används.

 

Sortera rätt

För att underlätta städning och bortforsling av gamla möbler och dyl kommer olika kärl att placeras ut. Det kommer att finnas plats för elektronik, metall och för brännbart material. Kärlen kommer att placeras på baksidan av 21D. I övrigt används dom sorteringsrum som tillhör fastigheten.

 

 

Inflyttning

Inflyttning i elevboendet sker helgen 17-18 aug. Utlämning av nycklar sker i bovärdsrummet i 21D mellan kl 10.00-16.00.

 

Varma sommarhälsningar

Sten-Ove

070-5532814

 

Fler nyheter

Visa fler nyheter

Sponsorer