Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Inställd verksamhet på RIG

Ållebergsgymnasiet har ställt in de vanliga lektionerna from tisdag 17/3 kl. 14.00 och övergår till distansundervisning. Seriespelet är inställt, så kommande helgs serieavslutning blir inte av. Det blir inte heller söndagens beachvolleyturnering.

Skolan har beslutat att inga lektioner hålls efter kl. 14.00 i dag, tisdag 17/3, och därmed blir det ingen träning från och med i dag. Vi vet inte hur länge detta gäller. Skolan övergår till distansundervisning, mer information om detta finns på skolans hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi kommer att ordna med undervisning i någon form så att våra teoretiska kurser fortsätter på alternativt sätt och eleverna ska sköta sin träning efter bästa möjliga förmåga och efter de individuella förutsättningarna man har på sin hemort. Instruktörerna finns tillgängliga vid frågor om detta. Viktigt att eleverna håller koll på Googlekalendern där de schemalagda lektionerna kommer läggas in inklusive länk till Zoommötet. Logga in i Zoom minst 5 minuter innan lektionsstart så att närvaron kan kollas av och lektionen kan börja på utsatt tid.

Allt seriespel är inställt, så kommande helg, som är den sista för oss, blir det inga matcher.

Beachvolleyturneringen 22/3 är också inställd.

Sista måltiden som serveras i skolrestaurangen blir på tisdag kväll. Då får eleverna också med sig ett frukostpaket.

Matkostnaden för RIG-eleverna kommer att justeras i efterhand.

CEV, det europeiska volleybollförbundet, har skjutit upp de EM-kval som var planerade om en dryg månad.

Se https://www.volleyboll.se/Svenskvolleyboll/Nyheter/Informationmedanledningavcoronautbrottet Länk till annan webbplats. för mer information om påverkan på svensk volleybolls verksamhet.

Sidan kommer uppdateras löpande med mer information.

Fler nyheter

Visa fler nyheter

Sponsorer