Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Elevboendet åk 1 & 2 inför sommar och höst

På grund av rådande omständigheter med distansundervisning och en inställd skolavslutning kommer inte några nycklar och passerkort att samlas in inför sommarlovet.

Detta innebär att det finns möjlighet för alla att ta sig till Falköping vid behov och hämta hem saker som är nödvändiga. Du som vet med dig att du behöver städa eller ställa in cyklel mm kan alltså göra detta när det passar bäst. Dock vill jag alltid veta i förväg när någon kommer att vistas i Falköping för att hämta eller göra i ordning.

OBS!! Lägenheterna är inte till förfogande över sommaren.

Inflyttning sker helgen 15-16 augusti.

Info Ht -20

Som ni säkert hört kommer alla lägenheter att renoveras i höst/vår med start 26 okt -20 och stå färdigt 19/3 -21. Renoveringen sker med en trappuppgång i taget och tar ca 5 veckor att utföra. Vid renoveringen kommer man byta kök, toalett, fönster, ventilation, el, vatten och avlopp och montera skallåsning.

En viss logistik kommer att krävas när renoveringen väl startar för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Hyresbostäder som sköter renoveringen har ett antal evakueringslägenheter till vårt förfogande som eleverna flyttar in till under själva bygget. Lägenheterna är möblerade och elever behöver bara ta med sig det man behöver för skolarbete och träning. Både skolan och Hyresbostäder kommer vara behjälpliga när så flytt mellan boendena blir aktuell. Evakueringsboendet ligger i anslutning till skolan med ungefärligt samma avstånd som nu.

P g a det allmänna läget och stundande renovering sker ingen eller väldigt få omflyttningar av elever under vårterminen eller om/när skolan startar i höst.

Detta väcker förmodligen en hel del frågor hos er, men mer och tydligare info kommer under hösten då vi i detalj presenterar hur flytt mellan boendena ska gå till.

/Sten-Ove

Fler nyheter

Visa fler nyheter

Sponsorer