Gå till innehåll
Skånes Volleybollförbund

Planeringsmöte

Två gånger per år bjuder Skånes Volleybollförbunds styrelse in sina föreningar till möte för att gemensamt planera ungdomsverksamheten. Dessa planeringsmöten gäller både beachvolley och volleyboll.

En bild

Det så kallade "planeringsmötet" är en viktig del i Skånes Volleybollförbunds arbete, att främja barn- och ungdomsverksamheten i distriktet.

Mötena genomförs i december och april-maj.

Kallelse till Skånes Volleybollförbunds planeringsmöten publiceras här på hemsidan, både i nyhetsflödet och i vår kalender Öppnas i nytt fönster..

Planeringsmöten ger er medlemsföreningar möjlighet att lämna synpunkter, vara med och driva nya idéer samt träffa styrelsen. Men också tillfälle att få veta mer om hur andra föreningar arbetar och lära känna föreningsrepresentanter.

Rösträtt

På årsmötet 2023 beslutades det att en röstlängd ska fastställas inför varje planeringsmöte. Utgångspunkten är den röstlängd som SVBF publicerar på sin hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i början av varje år, och kompletteras sedan med de föreningar som har arrangerat eller kommer att arrangera ungdomstävling under pågående säsong.

Precis som för årsmötet utser varje förening högst två ombud med mandatet att rösta för föreningens räkning under planeringsmötet, läs mer i stadgarna för Skånes VBF Öppnas i nytt fönster. (2 kap. 9 § och 12 §). Det går bra att ha fler föreningsrepresentanter närvarande på planeringsmötet.

Publicerad: 2023-12-09

Senast uppdaterad: 2023-12-23

Författare: Magdalena Henrysson

Sponsorer