Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Finaldagen närmar sig i Åhus

Sjättedeltävlingen av Nestea Swedish Beach Tour i Åhus närmar sig sin finaldag. Damsidan är otroligt jämn, medans Berg&Dahl får stå som favoriter på herrsidan. Åtta semifinalpar blev klara under lördagen.

Alla lag som är klara för semifinal på damsidan har varit där förut. Damsidan är jämnare än någonsin utan damlandslagets medverkan och sex par slåss hela tiden om semifinalplatserna.

Vinnarna från Umeå, Ewa Kalinowska och Åsa Eriksson, får den här gången nöja sig med en femteplats. Debuterande Jessica Sandberg tillsammans med Mia Hallberg får också nöja sig med en femteplats. Däremot är nedanstående lag klara för semifinal:

10.15 Camilla Nilsson/Tora Hansson -
          Sofia Ögren/Anna Åsberg             
11.15 Rivia Oliveira/Nora Tawhid Söderholm -
          Nina Grawender/Hannah Rohkamper 

I herrarnas semifinaler får vi inte överraskande se Berg&Dahl ännu en gång. Derbykänning blir det i deras semifinal då Berg får sällskap av en annan Umeåbo med samma namn genom Björn Huitfeldt. Förra årets genombrott tillsammans med Petter Jonsson får en tuff uppgift att ta sig an imorgon.

Kjell Jonsson och Lawrence Montas ligger varje gång i toppen i resultatlistorna och har vunnit båda sina matcher på vinnarsidan och är således även de klara för semifinal. Följande herrar är klara för semifinal:

12.15 Kjell Jonsson/Lawrence Montas -
          Andreas Gilbertsson/Daniel Andersson
13.15 Björn Berg/Simon Dahl -
          Petter Jonsson/Björn Huitfeldt

För fullständiga resultat under lördagen följ länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Fler nyheter

Publicerad: 2009-07-25

Senast uppdaterad: 2009-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer