Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Lång dag på Skrea strand

Kl. 21.00 avslutades den sista matchen i första dagens SM för seniorer. Blåsten har gjort det svårspelat under hela dagen, men två omgångar är spelade. Imorgon avgörs det vilka lag som tar sig till åttondelsfinalerna.

Vädret gjorde att matcherna drog ut på tiden under den första dagen i SM. Dagen startades med endast fyra banor, som sedan kunde utökas till de planerade sex banorna. Ewa Kalinowska/Åsa Eriksson, Prisjakt Engelholm, och Vera Lundborg/Sigrid Simonsson, GBC/IK Sätra, fick avsluta första dagens spel. Matchen mellan det femte och nionde seedade lagen svängde fram och tillbaka i båda seten som spelades men Ewa och Åsa var starkast mot slutet och kunde vinna i två raka set.

Ewa och Åsa är inte de enda av topplagen som vunnit båda sina matcher, utan det har 13 av de 16 toppseedade lagen gjort. Båda de regerande mästarna som spelar i år, Petter Jonsson och Camilla Nilsson är två av dem. Camilla, tillsammans med Tora Hansson har imponerat mest och har vunnit sina matcher enkelt.

Imorgon drar matcherna igång kl. 9.30 och avslutas med åttondelsfinaler då det är klart vilka två lag från varje grupp som tar sig vidare.

Se dagens resultat här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Fler nyheter

Publicerad: 2009-07-31

Senast uppdaterad: 2009-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer