Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Camilla/Tora in i Main Draw

Efter vinst med 2-1 mot Herbert/Brown från Storbritannien gör Camilla Nilsson/Tora Hansson Karin och Angelica sällskap i onsdagens Main Draw i Haag, Holland.

Den avgörande (och enda) kvalmatchen för Camilla och Tora var aningen upp-och-ner. Den började stabilt med båda tjejerna som spelade väldigt bra i det första setet. Tora Hansson visar känslor Brittiskorna fick se sig i underläge från start till mål.

I andra setet började det bra igen, men väldigt tidigt kom Herbert/Brown tillbaka och sen sprang siffrorna iväg. Båda tjejerna började missa och överläggen var alldeles för enkla. I slutet av setet kom Svenskorna tillbaka men ändå fick de ge sig och se fram emot ett avgörande set.

I det tredje setet följdes lagen åt fram till 6-6. Sen kom två matchavgörande ögonblick. Först en lång härlig duell som Camilla och Tora vann. Sen ett härligt block av Tora och 8-6. Efter det var det inte längre något snack. Tjejerna fick ett härligt självförtroende och vann fullt rättvist. Tora fick avgöra matchbollen med ett serveess. Camilla Nilsson skriker ut sin glädje

- Det var jobbigt när man vet att matchen betyder så mycket, berättar en glad Camilla Nilsson direkt efter matchen.

- Sammanfattningsvis en bra match, men lite för mycket missar och mesighet i spelet i andra set. Vi hade dem både i första och tredje, avslutar Camilla.

Imorgon onsdag blir det minst 2 matcher i Main Draw. Lottningen sker sent ikväll tisdag.

Se alla resultaten från dagens kval - klicka här  Länk till annan webbplats.

Se matcherna i Main Draw - klicka här  Länk till annan webbplats.

Läs Camilla/Toras blogg, samt andra nyheter om landslagen. www.beachteam.se

Fler nyheter

Publicerad: 2009-08-25

Senast uppdaterad: 2009-10-26

Visa fler nyheter

Sponsorer