Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

World Tour och Europatour

World Tour i beachvolley har kommit till Barcelona, Spanien. Damerna spelar och Camilla Nilsson/Tora Hansson kvalar under onsdagen. Karin/Angelica har gått direkt in i Main Draw med start torsdag. Herrarna är i Blackpool för Europatourtävling.

Camilla Nilsson/Tora Hansson har kommit in två gånger nu i Main Draw. Först på Paf Open på Åland och sen nere i Haag. Nu är det igen en möjlighet att få fightas med de bästa i världen. Tjejerna är seedade 6:a just nu men startfältet fastställs först ikväll 20.00. Här hittar du lagen i kvalet. En skrikande Hannes Brinkborg

Under torsdagen kommer sen Karin Lundqvist och Angelica Ljungquist in i tävlingen. De har kommit direkt in i samtliga Main Draw i år och med ett bra resultat kommer de att göra det även i de två sista tävlingarna. 13:e senast i Haag vilket var ett hopp framåt igen efter en tung period utan framgångar. En tuff match mot finska systrarna Nyström slutade med svensk vinst vilket säkert kändes bra.

Medan tjejerna spelar World Tour är Hannes Brinkborg/Stefan Gunnarsson i Blackpool, England på Europatouren. De får kvala för att försöka ta sig in i den 16 lag "stora" huvudturneringen. Här hittar du kvallagen. Kvalet inleds på torsdag, killarna måste vinna tre matcher för att gå till fredagens Main Draw.

Läs mer om landslagen på www.beachteam.se

Fler nyheter

Publicerad: 2009-09-08

Senast uppdaterad: 2009-10-27

Visa fler nyheter

Sponsorer