Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Barcelona och Blackpool

Karin och Angelica VANN första matchen i Main Draw i Barcelona. Montagnolli/Hansel från Österrike fick ge sig med 1-2. Hannes och Steve kvalar i Blackpool under dagen.

Barcelona åkte Camilla Nilsson och Tora Hansson ut ur kvalet i den avgörande matchen mot spanjorskorna Fernandez/Pol Borrás. Camilla/Tora har fyra Main Draw på sex försök 2009.

Main Draw började alltså idag med Karin Lundqvist och Angelica Ljungquist som mötte Montagnolli/Hansel. De möttes även i Moskva och Haag och nu fick svenskorna revansch. 1 timme och 2 minuter tog det i en jämn tillställning. Men 15-11 till Karin/Angelica i avgörande set gav en plats på vinnarsidan. 

Match två kommer spelas mot Longuet/Barrera från Frankrike som även de vann en jämn match med 2-1. Lagen har inte mötts förut och det är ett nybildat par där Barrera spelat med många olika partners genom åren och Longuet är en ung spelare som är ny på touren.

Här följer du matcherna - klicka här  Länk till annan webbplats.

I Blackpool, England är Hannes Brinkborg och Stefan Gunnarsson för att spela Europatour. Österrike står för motståndet även där i Hupfer/Nausch. Matchen spelas 12.00 lokal tid. Vinnaren spelar redan 14.00 mot Matysik/Erdmann som är försaseedeade i kvalet.

Vinnaren i den matchen spelar sen avgörande kvalmatch mot vinnaren Kjemperud/Hoidalen (NOR) och Galli/Ficosecco (ITA).

Här hittar du alla kvalmatcher - klicka här  Länk till annan webbplats.

Kom ihåg att du kan läsa om beachlandslagen på www.beachteam.se.

Fler nyheter

Publicerad: 2009-09-10

Senast uppdaterad: 2009-10-27

Visa fler nyheter

Sponsorer