Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Brasilien vann mot världsmästarna - FILM

Redan dagens första match på centercourt på Paf Open på Åland blev en rysare med beachvolley på högsta nivå. Brasilien slog till och vann en mycket jämn match mot fjolårets världsmästare Brink/Reckermann från Tyskland. Även på damsidan är Brasilien framgångsrika.

Det var det nykomponerade laget Ferramenta/Pedro som tillsammans gjorde en oerhört bra match med ett fungerande samspel.

- Jag är så lycklig, sa 24-årige Ferramenta efteråt. Det är första gången jag spelar med Pedro i en huvudturnering, och då går vi och vinner mot förra årets världsmästare. Han är min bästa vän och det är fantastiskt att få spela med honom. Matchen slutade 2-1  (21-19, 18-21,16-14)

 


 

 

Brasilianska damlag vidare

Runt bana 1 var det fullt med publik som såg en ytterst välspelad och jämn match mellan det brasilianska damlaget och fjolårets vinnare på Paf Open, Larissa /Juliana och Ross/Kessy från USA. I tredje och avgörande set drog till slut de brasilianska damerna ifrån och vann med 2-1 (19-21, 21-15, 15-11). Därmed är Larissa/Juliana klara för semifinal.

Morgondagens semifinaler på damsidan:

Kl 11 Larissa/Juliana, Brasilien – Vivian/Lima Brasilien

Kl 12 Antonelli/Talita, Brasilien – Xue/Zhang Xi, Kina

Herrarna fortsätter huvudturneringen i morgon.

Se spelschema och mer information här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2010-08-20

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer