Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Stopp i kvartsfinalen

Efter tre vunna matcher utan setförlust i Nya Zeeland Open tog det stopp i kvartsfinalen för Hannes Brinkborg och Stefan Gunnarsson.

De senaste veckorna har Hannes och Steve tillbringat på Nya Zeeland tillsammans med lag från Tyskland, Nya Zeeland och Norge. Träning mot bra motstånd har stått på programmet, men även ett par tävlingar. Nu i helgen var det NZ Open 2012, där svenskarna var fjärderankade efter ett inhemskt lag, Norge och Tyskland.

Gruppspelsmatcherna gick väldigt bra med idel vinster, men när Norge stod på andra sidan nät blev det efter en mycket jämn match förlust för Hannes och Steve med 17-15 i sista och avgörande set. Så här skriver svenskarna på sin blogg, http://hannessteve.com/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

"Det vart en bra match med mycket långa bollväxlingar vilket inte är ovanligt när lagen känner varandra så väl som vi och Norge gör. Första set till Norge 21-17 där skillnaden var 5 poänggivande servar för Norge och en för oss. Andra set spelar vi in oss efter underläge och avslutar skarpt med bra block och försvar. Tredje spelar vi väldigt bra men har svårt med att knyta den berömda säcken. Bollar uppe vid 13-11, vid matchboll 14-12 och vid matchboll 14-13 med servemottagning så servar Norge en nätrullare och utjämnar. Tyvärr förlorar vi matchen 17-15 och det är så klart förbaskat surt."


 

Fler nyheter

Publicerad: 2012-02-13

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer