Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Produktionsass - Back to the Beach

Vi söker nu en produktionsassistent till sommarens produktion av Back to the Beach. Som produktionsassistent arbetar du med genomförandet av Back to the Beach tillsammans med en produktionsledare.

Uppdraget är brett och omfattar allt ifrån etablering och avetablering till tävlingsadministration, enklare uppdateringar av hemsida, logistik samt samarbete med sponsorer, spelare och lokala arrangörer. Tidigare erfarenhet av Svenska volleybollförbundets tävlingsverktyg Cupassist är meriterande, dock inget krav.

Vi tror att du har ett intresse och en viss passion för beachvolley som livsstil, besitter en hög social kompetens och inte är rädd för att ta i när så krävs. Du tar gärna ansvar och har en hög förmåga att ta egna initiativ, ansvara och samarbeta. Då Back to the Beach uteslutande genomförs i södra Sverige är det en fördel om du bor i denna del av landet eller har möjlighet att befinna dig här under den tid turnén pågår.

Arbetet omfattar:

  • Turné v22-31 (vanligen fredag till söndag, inga tävlingar v25 och v30)

Grundläggande krav:

  • Minst 18 år.
  • B-körkort.
  • Datorvana.

Lön efter överenskommelse. Skicka in din ansökan med CV och eventuella referenser per omgående, dock senast 30 april.

Back to the Beach är en sommarturné med åtta deltävlingar på svenska klassiska havsstränder. På Back to the Beach erbjuds tävlingsklasser på Challenger, Open, Mixed Open samt i vissa fall även inom ungdom och veteran. Tävlingarna avgörs oftast under lördag och söndag och det spelas då beachvolley på 12-24 banor. Back to the Beach produceras av Svenska Volleyevent AB, ett helägt dotterbolag till Svenska Volleybollförbundet. Läs mer på backtothebeach.se.

Frågor och ansökan:

Stefan Bernholm, projektledare Back to the Beach

stiffe@backtothebeach.se

Fler nyheter

Publicerad: 2012-04-04

Senast uppdaterad: 2012-04-10

Visa fler nyheter

Sponsorer