Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Produktionsassistent Swedish Beach Tour 2012

Vi söker nu en produktionsassistent till sommarens produktion av Swedish Beach Tour (SBT). Produktionsteamet på SBT leds av vår projektkoordinator Klas-Peter Sterner och produktionsledare Jonas Andersson och förutom dessa ingår också 1-2 produktionsassistenter varav en är chaufför av produktionens lastbil.

Som produktionsassistent arbetar du med etablering, arenadrift, avetablering samt med andra förekommande arbetsuppgifter inom produktionen Arbetet med etablering och avetablering är fysiskt krävande. Det är en fördel om du har ett intresse och en viss passion för beachvolley som livsstil. Du besitter en hög social kompetens och inte är rädd för att ta i när så krävs. Du tar gärna ansvar och har en hög förmåga att ta egna initiativ samtidigt som du trivs att jobba i grupp.

Arbetet omfattar ungefär två månaders heltidsarbete och är förlagt till följande perioder:

  • Förberedelser i Umeå v24 (enstaka dagar).
  • Turné v26-33.
  • Efterarbete i Umeå v34 (enstaka dagar).

Under turnén finns lediga dagar men möjligheterna att kunna lämna produktionsteamet för hemresa är begränsade.

Grundläggande krav:

B-körkort.

Swedish Beach Tour är en sommarturné som i år besöker sju större städer eller sommardestinationer från Båstad i söder till Umeå i norr. Spelplatserna ligger antingen centralt mitt inne i städerna eller ute vid havet. Swedish Beach Tour är beachvolleyns högsta nationella nivå där våra bästa svenska spelare gör upp om ära och prispengar i konkurrens med utländska toppspelare. Swedish Beach Tour produceras av Svenska Volleyevent AB, ett helägt dotterbolag till Svenska Volleybollförbundet. Läs mer på swedishbeachtour.se.

Lön efter överenskommelse. Skicka in din ansökan med CV och eventuella referenser per omgående, dock senast 30 april.

Frågor och ansökan:

Tom Englén, Projektledare Svenska Volleyevent AB

tom@volleyevent.se

Fler nyheter

Publicerad: 2012-04-04

Senast uppdaterad: 2012-04-10

Visa fler nyheter

Sponsorer