Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Produktionsledare - Back to the Beach

Vi söker nu en produktionsledare till sommarens produktion av Back to the Beach. Som produktionsledare ansvarar du för genomförandet av Back to the Beach tillsammans med en produktionsassistent.

Uppdraget är brett och omfattar allt ifrån etablering och avetablering till tävlingsadministration, spelarmöte, hemsida, ekonomi, boende, logistik och samarbete med sponsorer, spelare och lokala arrangörer. Du kommer också att ansvara för en hyrbil, ett släp och övrig utrustning till touren.

Vi tror att du har ett intresse och en viss passion för beachvolley som livsstil, besitter en hög social kompetens och inte är rädd för att ta i när så krävs. Du tar gärna ansvar och har en hög förmåga att ta egna initiativ, ansvara och samarbeta. Som produktionsledare ansvarar du för planering och genomförande i samarbete med tourens projektledare Stefan Bernholm. Då Back to the Beach uteslutande genomförs i södra Sverige är det en fördel om du bor i denna del av landet eller har möjlighet att befinna dig här under den tid turnén pågår.

Arbetet omfattar:

  • Innan v21, visst planeringsarbete tillsammans med projektledare (distans).
  • V21, förberedelser tillsammans med projektledaren i Göteborg. **
  • Turné v22-31 (vanligen fredag till måndag samt onsdag, inga tävlingar v25 och v30)
  • V33, återställningsarbete tillsammans med projektledaren.

** Om du har svårt att komma loss redan v21, t.ex. pga. studier så finns det möjlighet till alternativt upplägg.

 

Grundläggande krav:

  • Minst 20 år.
  • B-körkort.
  • Datorvana.

Lön efter överenskommelse. Skicka in din ansökan med CV och eventuella referenser per omgående, dock senast 30 april.

Back to the Beach är en sommarturné med åtta deltävlingar på svenska klassiska havsstränder. På Back to the Beach erbjuds tävlingsklasser på Challenger, Open, Mixed Open samt i vissa fall även inom ungdom och veteran. Tävlingarna avgörs oftast under lördag och söndag och det spelas då beachvolley på 12-24 banor. Back to the Beach produceras av Svenska Volleyevent AB, ett helägt dotterbolag till Svenska Volleybollförbundet. Läs mer på backtothebeach.se.

Frågor och ansökan:

Stefan Bernholm, projektledare Back to the Beach

stiffe@backtothebeach.se

Fler nyheter

Publicerad: 2012-04-04

Senast uppdaterad: 2012-04-10

Visa fler nyheter

Sponsorer