Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Säsongsstart med blåst och sol

Nu är denna blåsiga men soliga helg över för denna gång för Back to the Beach i Apelviken. Helgen har bestått av en del skratt, arga miner, krampanfall och framförallt en hel del roliga och spännande matcher att titta på. Här är en rapport från Back to the Beach.

Brasilianaren Klaus Araújo Veloso gästade Challenger i par med Björn Huitfeldt. Detta WildCard tog sig ända till en spännande semifinal där de blev utslagna av Jakob Due och Thomas Haugaard.

En blåst på mellan 8-11 m/s hängde envist sig kvar under helgen. Tjurskalliga som de är trotsade José Rodriguez Pena och Johan Book det med att dra på sig badkläderna och hoppa i det kalla vattnet. Somliga straffas genast, idag lämnade de walk over, eller om det berodde på något annat.

Olausson och Hallberg oväntat till semifinal

Den stora skrällen under denna helg stod Sandra Olausson och Maria Hallberg för i Challenger tävlingen. De startade som seedade nr 11 på startlistan och tog sig till semifinal där de mötte starka Anna och Anne-Lie som gick segrande ut ur matchen. Sandra Olausson och Maria Hallberg slutade alltså på 3:e plats vilket är väldigt starkt gjort. Bra jobbat tjejer.

Anna Åsberg och Anne-Lie Rininsland slutade inte spela efter denna semifinal utan gav allt i finalen, som gick mot Kajsa Edebjörk och Malin Linde, vilket resulterade i en seger. Herrarnas final stod mellan segrande Henrik Andersson och Josef Pernholm som mötte förlorande Jakob Due och Thomas Haugaard.

Vi vill tacka alla inblandade såsom sponsorer, spelare, domare och Veddinge Volleyboll klubb m.fl.

Back to the Beach Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Fler nyheter

Publicerad: 2012-06-04

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer