Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Back to the Beach Böda 2

Vackra Öland har nu bjudit på en hel vecka med beachvolleybollspel från både elitspelare och nybörjare. Vädret har varit varierat och bjudit på mycket sol samt en förmiddag med regn. En härlig blandning av olika nationaliteter gästat både turneringen och BeachCamp.

Deltagarna kom från bland annat Brasilien, Österrike och från både norra och södra Sverige. Internationella toppspelaren Karin Lundqvist fanns med bland deltagarna i helgens Back to the Beach, hon var även en av många uppskattade instruktörer på BeachCamp .

Helgens stora glädje stod nog systrarna Susanna & Kristina Thurin för. De tog sig ända till final där de spelade lugnt och säkert mot starka Karin Lundqvist och Tora Hansson. Trots en andraplats lyckades systrarna kvala in sig till Swedish Beach Tour då Karin och Tora är med på egna rankingpoäng! Ett stort grattis tjejer!
Som segrare i damklassen stod alltså Karin Lundqvist och Tora Hansson som rutinerat styrde matchen i den riktning de ville ha den.

Herrarnas final gick emellan Björn Huitfeldt/Jakob Gustavsson och Martin Barrefalk/Johan Bergman. Med hjälp av den entusiastiska publiken kämpade sig Martin och Johan till sig segern. Stort block och snabba fötter verkar vara en vinnande kombination för paret som i och med dagens vinst är klara för Swedish Beach Tour i Göteborg helgen 30e juni/1e augusti.

Ett stort tack till alla deltagare och spelare för en fantastisk vecka på underbara Öland och ett lika stort grattis till alla glada vinnare i helgens turnering!

Fler nyheter

Publicerad: 2012-06-18

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer