Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Örebrotjejer skrällde

De kom med som allra sista av 32 lag och hade inte ens tänkt åka på SM. Väl på plats vann de två av tre matcher i gruppspelet och gick därmed vidare från gruppen. Sara Cavretti och Angelica Sörensson från Örebro var riktigt nöjda med sin gruppspelsinsats på beachvolley-SM.

- Det här är vårt första SM och det känns coolt att vi gått så här långt. Vi har bara varit med på ett fåtal tävlingar i år och kom med som allra sista lag till SM. Vår ranking speglar inte vår kapacitet, säger Angelica Sörensson.

Hon spelar volleyboll i Örebro volleys elitlag och är elitseriespelare på vintern. På sommaren så snart det blir varmt ute, tränar hon beachvolley i Örebro. För Sara Cavretti är det däremot bara beachvolley som gäller, och hon tillhör Beachbrothers BC. 

- Vi hade oerhört låga förväntningar eftersom vi inte har motstånd på SM-nivå i Örebro att träna med.  Vi har inte så god koll på motståndarna, så vi kör helt och hållet vårt eget spel. Det är ganska så skönt att inte ha någon press på sig. Nu ska vi ladda om inför slutspelet!, säger Sara Cavretti.

Åttondelsfinaler och kvartsfinaler spelas i eftermiddag. I morgon avgörs SM med semifinaler och finaler.

Spelschema och resultat SM i beachvolley Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2012-07-28

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer