Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

SVT sänder live idag

Idag spelas de sista matcherna för säsongen på Swedish Beach Tour och det har varit två dagar med strålande väder och spännande matcher som lett upp till den här finaldagen i Halmstad. Från klockan 12.15 har du möjlighet att kolla live på matcherna på SVT Play som fortsätter visa beachvolley på nätet även efter OS-sändningarna.

Igår fick vi se några verkligt välspelade matcher på centercourten där semifinalisterna skulle avgöras. Björn Berg och Nejc Zemljak stötte på patrull i eftermiddagens match mot Andersson/Magnusson som återigen tog sig till semifinal efter att ha haft en liten svacka sedan inledningen på sommaren. I dagens semifinal klockan 11.00 ställs de mot IKSU-paret Huitfeldt/Ekbäck Nordström som också tog sig vidare i sin första tävling tillsammans genom vinst Kjell Jonsson/Lawrence Montas i fredagens sista match.

På damsidan håller sig Jenny Persson och Sigrid Simonssons goda form i sig och precis som förra veckan i Umeå är de i semifinal. Denna gång mot GBC's Anna Åsberg/Sofia Ögren som har spelat sig till semifinal genom två raka vinster här i Halmstad.

Dagens matcher:

10.00 Semifinal 1, Hansson Tora/Lundqvist Karin - Yoken Tadva/Van Duinen Hiske

11.00 Semifinal 1, Andersson Daniel/Magnusson Mattias -Huitfeldt Björn/Ekbäck Nordström Simon

12.15 Semifinal 2, Ögren Sofia/Åsberg Anna - Persson Jenny/Simonsson Sigrid

13.20 Semifinal 2, Bergdahl Roland/Araujo Veloso Klaus -Berg Björn/Zemljak Nejc

15.00 Final damer

16.00 Final herrar

Har du inte möjlighet att vara på plats under dagen så sänder vi alltså live på SVT Play från klockan 12.15.

Resultat på swedishbeachtour.se

Fler nyheter

Publicerad: 2012-08-18

Senast uppdaterad: 2012-08-18

Visa fler nyheter

Sponsorer