Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Onico fortsätter som sponsor på Swedish Beach Tour

För fjärde året i rad har Onico valt att gå in som toursponsor på Swedish Beach Tour. Under sommarens tour, som inleds på Rådhustorget i Umeå, kommer besökarna att få uppleva Onico på fler sätt; bland annat genom att köra rallysimulator och tävla om en heldag i rallyns tecken.

- Vi tycker att vårt samarbete har fungerat väldigt bra tidigare år och miljön beachvolley är perfekt för oss att förknippas med. Vi vill finnas i miljöer som känns hälsosamma och med fart och fläk, gärna i sportsammanhang. Swedish Beach Tour passar därför väldigt bra för oss och ger oss möjlighet att öka vår synlighet och möta våra konsumenter, säger Ulrika Åbrink, projektledare Customer Events & Sponsring på Swedish Match.

Besökarna på Swedish Beach Tour kommer kunna testa en rallysimulator på tourstoppen och vara med och tävla om en heldag i rallyns tecken. Vinnaren får följa med en rallyförare under en dag på tävling med alla utmaningar som det innebär.

- Vi är stolta och nöjda med att ha med Onico på Swedish Beach Tour även i år. Onicos närvaro är alltid spännande och intressant för våra besökare, och bidrar till en härlig inramning och helhet på touren, säger projektledare på Swedish Beach Tour, Jakob Birgersson.

Tourstoppen för Swedish Beach Tour 2013:

Umeå 27-29 juni

Båstad 5-7 juli

Helsingborg 12-14 juli

Falkenberg 30 juli – 4 aug (SM etapp 1)

Malmö 9-11 aug (SM etapp 2)

Halmstad 15-17 aug (tourfinal)

Fler nyheter

Publicerad: 2013-06-27

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer