Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Landslaget i Berlin

Karin Lundqvist och Nina Grawender är i Berlin där de ska spela World Tour Grand Slam, med start under tisdagen. Lottning och motståndare blir klart under tisdagens förmiddag. Turneringen startar tisdag eftermiddag.

Under våren och försommaren har det blivit blandade resultat för laget. EM blev en besvikelse där det inte blev något avancemang ur gruppen. Däremot presterade Karin och Nina väldigt bra i både Mexico och Österrike, där det blev en varsin niondeplacering. De har just avslutat en bra träningsvecka på svensk mark, och är nu redo för att spela flera tävlingar mot världseliten.

-          Nu ser vi fram emot tävlingen här i Berlin och redan till helgen väntar OS-kval i England. Men, vi tar en match i taget och det känns bra med träningsveckan vi just avslutade i Malmö, säger Karin Lundqvist.

Följ Berlin Grand Slam Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Redan till helgen är det dags för ny spelort, då Karin och Nina deltar i Continental Cup, som är en del av ett OS-kval i England. Där kommer även regerande Svenska Mästarna Camilla Nilsson och Tadva Yoken att delta. 

Fler nyheter

Publicerad: 2014-06-16

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer