Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Vinn kamera och bidra till Beachvolley mot cancer

Vem tror du vinner SM i beachvolley som startar på fredag? Bland de rätta svaren lottar vi ut en kamera från GoPro. Din insats är att betala 100 kronor per inskickad röstsedel. Pengarna går oavkortat till Beachvolley mot cancer.

-Det är så många som bidragit till projektet sedan jag drog igång det i december i fjol. Det känns så fantastiskt bra och värdefullt att vi genom Beachvolley mot cancer samlat in över 400 000 kronor till cancerforskningen via Cancerfonden, säger Stefan Stiffe Bernholm.

Han fick förra hösten reda på att han har obotlig cancer och bestämde sig för att ägna sina krafter till att via beachvolley samla in pengar till cancerforskningen. Sedan 90-talet har han arrangerat beachvolleyturneringar och har en passion för sporten.

Lämna ditt bidrag – gissa vilka lag som vinner SM!

Nu tar Stiffe projektet ett steg ytterligare tillsammans med GoPro. För att samla in ytterligare pengar till cancerforskningen kan du vara med och gissa vilka lag som vinner SM i beachvolley. Bland de rätta svaren lottas en GoPro-kamera ut. Ett damlag och ett herrlag ska stå på röstsedeln.

Senior-SM spelas på Skrea Strand i Falkenberg fredag – söndag denna vecka.

Gör så här:

1. Skriv ner för- och efternamn på ett damlag respektive ett herrlag som du tror kommer att vinna senior-SM. Skriv ditt eget namn på din röstsedel, samt e-postadress.

2. Lämna in din röstsedel och 100 kronor i kontakt betalning (endast jämna pengar) direkt till personal i den vita vagnen på plats på Skrea strand. Om du vill lämna in flera röstsedlar går det givetvis bra. Du bidrar med 100 kronor / röstsedel.

Du som inte är på plats på Skrea Strand kan också vara med i omröstningen. Sätt då in pengar på http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=7824#donate Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  . Klicka på ”Skänk till insamlingen” och märk inbetalningen med ordet SM efter ditt eget förnamn. När du gjort det mejlar du in namnen på det herr- respektive damlag, för- och efternamn, som du tror vinner SM, till info@volleyboll.se Din röstsedel är giltig så snart du satt in pengarna.

Startfält damer Länk till annan webbplats.

Startfält herrar Länk till annan webbplats.

Bland de rätta svaren drar vi en vinnare av GoProkameran. Tävlingen är öppen till och med kl 10.00 på lördag den 2 augusti.

Läs mer om Beachvolley mot cancer: http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=7824 Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2014-07-31

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer