Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Easter Cup lockar över 200 lag

Göteborgs Beachvolley Club arrangerar Easter Cup den 3-5 april, som är årets största inomhusturnering med plats för över 200 lag över de tre tävlingsdagarna.

I år är det fler tävlingsklasser än vanligt, allt för att så många som möjligt ska få möjlighet att delta på vårens självklara turnering. På lördagen byggs en Centercourt utanför baren så att alla som vill kolla på grym beachvolley kan spana in finalspelet. På lördagskvällen anordnas påskfest.

- Under 'Off-season' är det inte så många turneringar då man faktiskt träffar spelare från andra delar av landet, eftersom det inte är så mycket turneringar då. Easter Cup brukar därför bli den naturliga samlingspunkten för beachspelarna under vårkanten, som en liten kick-off inför sommaren. Det blir en känsla av återförening med gamla vänner som man inte sett på länge och turneringen brukar därför vara mycket uppskattad och välbesökt, säger Linda Grönberg, klubbansvarig GBC

Easter Cup är indelat i följande tävlingsklasser: Challenger, Open Svart, Open Grön, Veteran, Mixed och Ungdom.

Mer information om turneringen hittar du på föreningens hemsida, www.gbcbeach.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2015-02-25

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer