Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Tourfinalen flyttar till Umeå

Årets Swedish Beach Tour börjar ta form, och en av pusslebitarna som är klara är att tourfinalen kommer att spelas i Umeå 13-15 augusti.

Efter att ha spelat tourfinal i Halmstad i många år flyttas nu finalen till Umeå. De annonserade tidigt sitt intresse och nu blir det verklighet.

- Det har varit väldigt värdefullt att kunna ha en stabil final i Halmstad under lång tid. Jag vill passa på att tacka Hylte/Halmstads insats och även Destination Halmstad för samarbetet. Det blir spännande att se hur tourfinalen utvecklas med en ny ort som också har en lång tradition av SBT, säger Jakob Birgersson, projektledare för touren.

SM vecka 31

Tourschemat i övrigt håller på att fastställas och även om inte alla bitar är på plats ännu så ser det ut som om vi får 6 deltävlingar inklusive SM 2015. SM kommer att avgöras vecka 31 i Falkenberg.

-Det känns roligt och bra att vi jobbar mer långsiktigt med våra arrangörer. Flera går in i fleråriga samarbeten vilket skapar en mer stabil grund i schemat. Flera städer är även intresserade och tar sikte på 2016, avslutar Jakob Birgersson.

Fler nyheter

Publicerad: 2015-03-04

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer