Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Säsongskalender i beachvolley

Årets beachvolleysäsong med tävlingar i Sverige börjar ta form. Tack vare hjälp av en arbetsgrupp med representanter för sju föreningar är en stor del av planeringen klar.

I år har fler föreningar ansökt om tävlingar än tidigare, vilket innebär en större utmaning än tidigare att få ihop en bra helhet. Tack vare hjälp av en arbetsgrupp med representanter för sju föreningar börjar årets schema att ta form och vi ser fram mot en spännande beachvolleysäsong. De sju föreningarna som varit med i arbetsgruppen; Fyrishov BC, Föreningen Beachvolley Aid, Göteborgs BC, IKSU, Jönköping Beachvolley Club, Morgondagens Beachvolley Club och Stockholms BVC.

-          Vi har lagt om arbetsgången för att vi vill få fler att engagera sig i att se till att det blir en jämn fördelning av tävlingar under säsongen runtom i landet. Ett stort tack till de föreningar som varit med!, säger Kristina Gehlin Hellgren, tävlingsledare.

De allra flesta tävlingar för säsongen finns nu i säsongskalendern Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Några återstår, där några datum behöver justeras för att det ska fungera för arrangören.

Välkommen till årets säsong i beachvolley!

Säsongskalendern Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2015-04-09

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer