Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Sommarens Swedish Beach Tour i antågande

Det blir sex tourstopp i år på Swedish Beach Tour. Den nordligaste staden på tourschemat, Umeå, tar över tourfinalen. Nu lanserar vi en ny hemsida, för att du ska kunna längta lite extra när du kikar på filmer och annat inför sommarens skönaste event

Tourstopp 2015

3-5 juli
Helsingborg
10-12 juli
Göteborg
23-25 juli
Örebro
27 juli - 1 aug
SM i Falkenberg
7-9 aug
Jönköping
13-15 aug
Umeå – Tourfinal

 

- Det har varit väldigt värdefullt att kunna ha en stabil final i Halmstad under lång tid. Nu blir det spännande att se hur tourfinalen utvecklas med Umeå som också har en lång tradition av SBT. Vi jobbar också långsiktigt med våra arrangörer, vilket gör att touren får en stabilitet med sikte på flera år framöver, säger Jakob Birgersson, projektledare för touren.

Ny toursajt - swedishbeachtour.se

Inför sommaren lanseras en ny sajt som ökar användarvänligheten och möjligheten att se bilder, filmer och få en god inblick i varje tourstopp.

- I samarbete med Jönköpings Beachvolley Club, som har hjälpt till med sajten, har vi nu ännu bättre möjligheter att visa upp den sköna stämningen på alla tourstopp. Stort tack till Martin Fredriksson i Jönköping för allt stöd, säger Jakob Birgersson.

Den nya sajten – lägg upp den som bokmärke redan nu!  http://swedishbeachtour.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2015-04-09

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer