Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Volleykanalen sänder hela Swedish Beach Tour

I slutet av förra veckan blev det officiellt. Volleykanalen livesänder beachvolley-SM och samtliga Swedish Beach Tours deltävlingar.

Volleyboll.se har glädjen att meddela att alla sommarens SBT-tävlingar livesänds av Volleykanalen. Det gäller också SM-tävlingarna på Skrea Strand i Falkenberg.

- Fantastiskt kul! Det känns viktigt att kunna erbjuda livesändningar till dem som inte har möjlighet att vara på plats under tävlingarna. I Volleykanalen vet vi dessutom vad vi får; en erfaren och volleybollkunnig avsändare, säger SBT:s projektledare Jakob Birgersson.

- Det här är kanalens största satsning någonsin på beachvolley. Som det ser ut nu innebär det att vi sänder cirka 250 matcher, säger Magnus Gustafsson, mannen bakom Volleykanalen.

Huvudsändningarna på varje spelort kommer att produceras med sex kameror runt arenan, för att ge tittaren en så nära och livfull upplevelse som möjligt. Några av stoppen ger dessutom möjlighet att sända från mer än en plan samtidigt.

För dig som vill se alla matcher under sommaren är Säsongskortet den bästa lösningen. Då får du tillgång till alla livesändningar, och dessutom tittar du hur mycket du vill på alla matcher i efterhand, fram till 30 september.

Till Volleykanalens hemsida! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sommarens beachvolleyfest - datum att hålla koll på
10-12 juni: Uppsala

8-10 juli: Helsingborg

15-17 juli: Göteborg

22-24 juli: Kalmar

29-31 juli: TBD

1-7 augusti: Falkenberg (SM)

18-20 augusti: Umeå (Tourfinal)

Fler nyheter

Publicerad: 2016-05-30

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer