Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Beachvolley-SM: Deadline för anmälan

"Beachbums" - hör upp! Deadline för anmälan till Beachvolley-SM närmar sig med stormsteg. Förra veckan stängde slussarna för veteran- och ungdomsklasserna samt tremannamästerskapet. Nu är det mixed- och seniorklassens tur.

Beachvolley-SM, sommarens höjdpunkt för många, kommer allt närmare. 1-7 augusti invaderar vi Skrea Strand i Falkenberg. Hundratals beachvolleylirare i åldrarna 16-60 år ska göra upp i sammanlagt 23 klasser.

För att delta krävs dock en giltig anmälan. Och för den som är intresserad börjar det brinna i knutarna.

Till veteran- och ungdomsklasserna samt tremannamästerskapet är det inte längre möjligt att anmäla sig. Deadline var måndagen den 25 juli, kl. 12.00. Tävlingsledningen meddelar nu att samtliga lag som inkommit med anmälningar har fått plats i sina respektive klasser.

Den som vill delta i Mixed- och Senior-SM har dock fortafarande möjlighet att anmäla sig.

Läs noga igenom vad som krävs för att din anmälan ska anses vara godkänd.

Senior-SM / Mixed
Deadline för anmälan till dam-, herr- och mixedklasserna är måndagen den 1 augusti. Anmälan ska vara inkommen innan kl. 12.00. Senior- och mixedlagen betalar avgiften först efter att startfälten har presenterats.

Licenser
Anmäla sig till Beachvolley-SM kan spelare göra som har en giltig beachvolleylicens. Har du/ni inte redan en beachvolleylicens är det dags att påskynda den processen. Räkna med att det tar minst ett dygn. Tidsrymden är densamma om du har för avsikt att byta förening och behöver göra en övergång. Det går inte att efteranmäla laget på grund av att licensen inte är klar i tid.

Startfält och seedning
Resultaten från helgen 30-31 juli räknas med vid fastställandet av startfältet och seedningen för Senior- och Mixed-SM.

Fler nyheter

Publicerad: 2016-07-27

Senast uppdaterad: 2016-07-27

Visa fler nyheter

Sponsorer