Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Appelgren/Bohman Major-kvalar i Fort Lauderdale

Team Appelgren/Bohman dundrar igång sin säsong på allvar. I morgon, tisdag, kliver de in i kvalet till Major-tävlingen i Fort Lauderdale, Florida.

- Vi är laddade och förväntansfulla på att se hur vi står oss mot internationellt motstånd efter en tuff träningsperiod hemma i Göteborg de senaste månaderna. Vi har förberett oss här i USA några dagar och borde vara i bra slag på tisdag. Gör vi vår livs turnering så finns det chans att vi kvalificerar oss till VM, så vi kommer att ge allt, säger Simon Bohman i ett pressmeddelande.

För att ta sig in i Major-tävlingens Main draw krävs att duon vinner två kvalmatcher. Vilka som står för motståndet i den första kvalomgången avslöjas under måndagskvällen, efter Preliminary Inquiry och tekniska möten. Håll utkik på FIVB:s officiella turneringssajt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för uppdateringar.

Sveriges högst rankade herrpar

Martin Appelgren och Simon Bohman är Svergies högst rankade herrpar och gör sin andra säsong tillsammans. Laget satsar internationellt med siktet inställt på OS i Tokyo 2020. Paret tränar till vardags i Beach Center(Göteborg), världens största beachvolleyhall, och ingår i Göteborg Beachvolley Clubs satsning Team GBC - Road to Tokyo 2020.

Till den officiella tävlingssajten! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Foto: Ruben Lamers

Fler nyheter

Publicerad: 2017-02-06

Senast uppdaterad: 2017-02-06

Visa fler nyheter

Sponsorer