Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Nordeuropeiska mästerskapen återvänder till Göteborg

Den 1-3 november avgörs 2019 års upplaga av Nevza Beach Sweden på Beach Center i Göteborg.

I dag blev det officiellt! I början av november kliver totalt 32 av Nordeuropas bästa beachvolleylag (16 dam, 16 herr) ner i sanden i Beach Center, världens största beachvolleyhall, för att göra upp om ära och prispengar i årets sista Nevza-tävling.
- Nu arrangerar GBC ännu en topptävling inom bechvolley 2019, vilket ytterligare befäster Göteborg som en bechvolleystad och GBC som en av de främsta arrangörerna i landet, säger Martin Kihlström, nationell förbundschef på Svenska Volleybollförbundet.

Bland de deltagande lagen lär vi få se ett flertal svenska tandems, varav några troligen representerar just GBC.
- Nevzan blir en perfekt avrundning på detta stora evenemangsår där vi bjuder in spelare från hela Sverige och Norden till en förlängd sommar med Halloween-touch. Det utlovas spännande matcher och fullt ös i vanlig ordning när vi arrangerar Halloween Cup & Nevza parallellt med varandra, säger Sandra Krook, projektledare på GBC.

Anmäl lag
Svenska lag som vill delta ska anmäla sig senast onsdagen den 17 oktober, kl. 12.00 via robert.soderberg@falköping.se Öppnas i nytt fönster. och tl@volleyboll.se Öppnas i nytt fönster. med namn och föreningstillhörighet.På följande länk Länk till annan webbplats. kan man läsa information om internationellt spel.

följande länk Länk till annan webbplats.kan man läsa mer om tävlingsinformation för spelare inför tävlingen. 
Fakta: Nevza Beach SwedenDatum: 1-3 november
Spelplats: Beach Center, Göteborg
Lokal arrangör: Göteborg Beachvolley Club
Antal lag: 16 dam, 16 herr
Prispengar: 1500 euro / klass
Officiellt Facebookevenemang: https://www.facebook.com/events/498085747644834/?active_tab=about Länk till annan webbplats.
Länk till annan webbplats.
Om NEVZA
NEVZA (The North European Volleyball Zonal Association) utgör samlingsorganisationen för de nordeuropeiska volleybollförbund som är anslutna till Europeiska Volleybollförbundet (CEV). Det vill säga Danmark, Färöarna, Finland, Grönland, Island, Norge, Sverige och England. Inom ramen för NEVZA arrangeras bland annat Nordeuropeiska Mästerskapen i både volleyboll och beachvolley för både landslag och klubblag på allt ifrån ungdoms- till seniornivå.

Om GBC & Beach Center
Beach Center är världens största beachvolleyhall och ägs av Göteborg Beachvolley Club, Svensk volleybolls största medlemsförening. Här finns 16 inomhusplaner samt restaurang, strandbar och gym.

Fler nyheter

Publicerad: 2019-10-03

Senast uppdaterad: 2019-10-03

Visa fler nyheter

Sponsorer