Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Info till dig som vill spela internationell beachvolley

Internationella Volleybollförbundet (FIVB) har uppdaterat listan över kriterier som spelare ska uppfylla för att få delta i en FIVB-sanktionerad beachvolleytävling.

För att spela på World Tour, Nevza eller annan internationell tävling måste en spelare vara godkänd för tävlan. För att vara godkänd krävs bland annat bland annat korrekt registrering och licensiering samt att spelaren genomgår en antidopingutbildning.

Nytt för i år är att spelare också måste gå en onlinekurs om matchmanipulering. Kursen är obligatorisk för den som vill spela internationell beachvolley. Du som har FIVB-login kan genomföra kursen via den här länken. Länk till annan webbplats. Du som vill spela internationellt men inte är registrerad och därmed saknar FIVB-login kontaktar Robert Söderberg (robert.soderberg@falkoping.se), som ansvarar för koordinering av internationellt beachvolleyspel. 

På den här sidan Länk till annan webbplats. listas samtliga kriterier som måste uppfyllas för att en spelare ska bli godkänd för internationellt spel samt hur spelare/lag anmäler sig för tävling!

Fler nyheter

Publicerad: 2020-02-03

Senast uppdaterad: 2020-02-03

Visa fler nyheter

Sponsorer