Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Beachvolley-SM 2020: Volleybollförbundet inväntar Folkhälsomyndighetens besked

2020 års upplaga av Beachvolley-SM är planerad att avgöras på Tylösand 26 juli - 2 augusti. Rådande coronaläge och samhällssituation gör det dock osäkert om mästerskapet kan genomföras.

Svenska Volleybollförbundet och arrangören BeachTravels följer händelseutvecklingen och inväntar de besked som Folkhälsomyndigheten (FHM) ska komma med de närmaste veckorna. Innevarande vecka väntas myndigheten ge uppdaterad information gällande matcher, tävlingar och cuper på seniornivå, utifrån pågående dialog med Riksidrottsförbundet Länk till annan webbplats.. Senast under första veckan i juni kommer FHM också sedan meddela vilka råd, riktlinjer och restriktioner som ska gälla under sommarmånaderna.

När Folkhälsomyndigheten meddelat sina direktiv kommer Svenska Volleybollförbundet så snart som möjligt fatta beslut om Beachvolley-SM:s genomförande, vilket då kommuniceras ut här på volleyboll.se Länk till annan webbplats..

Anmäl utan risk

Det går fortsatt bra att anmäla sig till Beachvolley-SM. Sista anmälningsdag till mästerskapet är: 
• måndagen den 13 juli för samtliga barn-, ungdoms- och veteranklasser.
• måndagen den 20 juli för seniorer, Mixed-seniorer och U23-klassen. 

Att anmäla sig är ekonomiskt riskfritt i och med att anmälningsavgiften behöver vara betald först den dag som det är deadline för anmälan i respektive klass. Den som anmäler sig kan alltså välja att vänta med att betala anmälningsavgiften till dess att Volleybollförbundet lämnat besked om mästerskapets genomförande. Spelare/lag som redan betalat anmälningsavgiften får den återbetald om mästerskapet ställs in.

Mer information om Beachvolley-SM och anmälan till mästerskapet. Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2020-05-25

Senast uppdaterad: 2020-05-25

Visa fler nyheter

Sponsorer